Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurine gnom pentru decoratiuni set 2 buc

Stoc epuizat
70792

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Cu siguranță, doriți să aduceți un strop de magie în decorul dumneavoastră de Crăciun, iar pentru a face acest lucru, vă prezentăm cu bucurie setul nostru exclusiv de Figurine Gnom pentru Decoratiuni, format din două bucăți excepționale. Aceste minunate figurine gnomice sunt ideale pentru a adăuga un farmec unic și festiv aranjamentelor dumneavoastră florale de Crăciun.
Fie că vă pregătiți să decorați masa de Crăciun sau să adăugați un plus de bucurie în colțurile din casă, aceste figurine gnom vor aduce o notă de veselie și eleganță. Aceste mici gnomi sunt atent lucrați cu detalii fine, iar culorile lor vesele vor aduce un zâmbet pe chipul oricui.
Cu o înălțime perfectă pentru a se potrivi cu aranjamentele florale de Crăciun, aceste figurine gnom vor deveni punctul central al decorului dumneavoastră festiv. Fie că le așezați în mijlocul unei coroane de Crăciun sau într-un vas cu flori de sezon, aceste figurine adorabile vor aduce cu sine un sentiment de căldură și spirit festiv.
Folosind aceste figurine gnom pentru decoratiuni, veți putea să vă creați propriile aranjamente florale de Crăciun care vor impresiona și vor bucura pe toți cei care le vor vedea. Cu un aspect atât de captivant și festiv, aceste figurine gnom vor aduce un farmec aparte Crăciunului dumneavoastră și vor crea amintiri de neuitat pentru familie și prieteni.
Așadar, nu lăsați să vă scape șansa de a vă transforma decorul de Crăciun într-unul de neuitat. Cu setul nostru de Figurine Gnom pentru Decoratiuni, veți aduce magia și bucuria Crăciunului în fiecare colț al casei dumneavoastră. Nu mai așteptați și adăugați acum aceste minunate figurine gnom în coșul dumneavoastră de cumpărături pentru a crea cele mai spectaculoase aranjamente florale de Crăciun.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 5,5 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar