Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurine ingerasi argintii pentru aranjamente florale set 4 buc

În stoc
44990
14.00lei
Descriere
Figurinele "Îngerași Argintii pentru Aranjamente Florale" sunt o colecție rafinată de patru piese elegante, create special pentru a adăuga o notă subtilă și angelică oricărui aranjament floral. Aceste figurine delicate, confecționate din material de înaltă calitate, transformă aranjamentele florale în opere de artă pline de grație și rafinament. Fiecare ingeras este meticulos detaliat, capturând frumusețea și seninătatea într-un mod excepțional. Aceste piese excepționale nu doar completează aranjamentele florale, ci adaugă și un aer de eleganță divină. Așadar, aduceți o notă de sublim în decorul dumneavoastră floral cu această colecție exclusivă de figurine îngerași argintii.
Dimensiuni  5 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar