Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurine ingerasi pentru aranjamente florale set 2 buc

În stoc
44502
8.00lei
Descriere
Figurinele în formă de îngerași pentru aranjamente florale, setul de 2 bucăți, sunt accesorii delicate și rafinate, perfecte pentru a îmbogăți estetica oricărui aranjament floral. Aceste figurine împrumută o notă de eleganță și farmec, creând un ambient angelic și plin de frumusețe. Folosite în aranjamentele florale, aceste figurine aduc un plus de rafinament și subliniază grandoarea evenimentelor speciale. Realizate cu atenție la detalii, aceste figurine întruchipează subtilitatea și grandoarea, completând perfect orice compoziție florală. Transformați evenimentele dvs. în experiențe memorabile cu ajutorul acestor figurine ingerasi deosebit de elegante pentru aranjamente florale.
Dimensiuni  5 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar