Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Flori artificiale de sezon - Toamna 2022

Flori artificiale de sezon - Toamna 2022

  • Flori artificiale de sezon - Toamna 2022

Flori artificiale de sezon - Toamna 2022

Afară este mai răcoare, zilele sunt din ce în ce mai scurte, dar natura începe să fie plină de culori. De la galben deschis, până la cel mai închis ton de maro, trecând prin toate nuanțele dintre ele, toamna este perioada din an în care acest tablou de culori ți se prezintă în toată splendoarea sa, oriunde ți-ai îndrepta privirea în natură. Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite anotimpuri, fiind o bogată sursă de inspirație pentru o mulțime de artiști, fie ei pictori, scriitori, poeți sau designeri.

Toamna este totodată și o bogată sursă de inspirație în domeniul floristic al amenajărilor interioare sau cu ocazia diverselor evenimente festive: nunți, botezuri, aniversări. Ca de fiecare dată, și în această perioadă suntem pregătiți să oferim florăriilor și firmelor din domeniul floristic cele mai noi și variate modele de flori artificiale pentru orice aranjamente florale de sezon.

Florile, decorațiunile și plantele artificiale pe care le recomandăm redau cu fidelitate textura și culorile plantelor originale, fiind realizate cu mare atenție din material plastic sau textil.

Te invităm în magazinul nostru online să alegi dintr-o bogată gamă de peste 300 de flori și plante artificiale. Sunt la noi în depozit, gata de livrare, tu trebuie doar să intri pe site și să comanzi tot ce ai nevoie. De la comandă, plată și livrare, totul este rapid și sigur. Suntem convinși că vei fi mulțumit și vei reveni.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar