Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Flori artificiale pentru aranjamente și decorațiuni florale originale - Bucuria privitorului!

Flori artificiale pentru aranjamente și decorațiuni florale originale - Bucuria privitorului!

  • Flori artificiale pentru aranjamente și decorațiuni florale originale - Bucuria privitorului!

Flori artificiale pentru aranjamente și decorațiuni florale originale - Bucuria privitorului!

Florile artificiale permit decoratorilor să sfideze anotimpurile, nu numai prin înflorirea verii în toiul iernii, ci și prin combinarea florilor din mai multe sezoane într-un singur aranjament floral inedit.

De mai multă vreme deja florile artificiale sunt elemente decorative nelipsite din orice aranjament floral modern. Acestea au marele avantaj că își păstrează aspectul proaspăt și culorile mult mai mult timp față de florile reale. Florile artificiale nu au nevoie de apă, îngrășământ, lumină solară sau îngrijire delicată. Având forme și dimensiuni constante, florile artificiale se încadrează armonios în orice aranjament floral, fie el realizat de profesioniști în decorațiuni interioare sau de persoane particulare, cărora le place frumosul.

Florile și plantele artificiale sunt realizate în principal din plastic sau material textil, redând perfect fiecare detaliu al florilor reale, în funcție de specia respectivă. Tehnologia din zilele noastre permite ca fiecare mic detaliu să fie foarte fidel redat, făcând foarte grea diferențierea între o floare reală și una artificială.

Un alt aspect al florilor artificiale îl reprezintă florile de săpun care excelează prin delicatețea și aspectul lor. Acestea fac ca orice aranjament floral să aibă un aer natural și diafan, insuflând prospețime și bună dispoziție privitorului.

Dacă în combinația florală includem și cutiile pentru flori, avem decoratiunea florală perfectă, pe care o putem adapta în funcție de tematica decoratiunii: rustic, modern, organic, etc.

Elemente nelipsite din florării, florile artificiale sunt la mare căutare în decorațiunile florale de interior sau exterior, fiind prezente în orice aranjament floral modern, indiferent de ocazie: nunți, botezuri, onomastici, diferse evenimente de familie, evenimente de firmă, etc.

Vă așteptăm la noi în magazin să alegeți dintr-o gamă extinsă de modele de flori artificiale, flori de săpun și cutii decorative pentru flori. Suntem partenerii de nădejde ai oricărei florării care se respectă. Avem depozit propriu cu stocuri la zi, sistem de livrare bine pus la punct în țară și în UE și prețuri imbatabile. Te așteptăm cu drag!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar