Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Flori artificiale și diverse accesorii floristice pentru o nuntă de vis

Flori artificiale și diverse accesorii floristice pentru o nuntă de vis

  • Flori artificiale și diverse accesorii floristice pentru o nuntă de vis

Flori artificiale și diverse accesorii floristice pentru o nuntă de vis

Transformă-ți nunta într-o poveste de neuitat cu noua noastră colecție de flori artificiale, coșuri pentru flori și diverse accesorii floristice. Indiferent dacă visezi la o ceremonie clasică sau la o nuntă romantică în aer liber, poți alege din multitudinea de modele de flori artificiale și accesorii pentru toate gusturile, adăugând astfel un strop de magie fiecărui detaliu.
Cu o echipă dedicată și pasiune pentru eleganță și rafinament, oferim produse de cea mai înaltă calitate atât florarilor profesioniști, cât și entuziaștilor și amatorilor de frumos. Intră pe celoplast.ro și descoperă cele mai noi modele din colecția noastră dedicată nunților.
Comandă online iar noi expediem rapid în 1 - 2 zile lucrătoare. Avem stocuri suficiente în depozitele proprii și livrăm în toată țara și în UE.

Celoplast - Tradiție din 1997.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar