Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Flori de săpun - Colecția 2022

Flori de săpun - Colecția 2022

  • Flori de săpun - Colecția 2022

Flori de săpun - Colecția 2022

Florile de săpun sunt replici fidele ale florilor reale, cu avantajul că vor dura mult mai mult. Acestea vin în multe culori, forme și dimensiuni, care nu pot fi obținute cu florile reale și nu au riscul de a se ofili sau rupe, făcându-le ideale pentru aranjamente complicate și de efect.

Florile de săpun, la fel de luxoase ca și florile naturale, sunt ideale pentru decorațiunile de nuntă, buchete și decorațiuni pentru casă sau diverse evenimente.

Produse ideale pentru florării, florile de săpun precum trandafiri, bujori, ranunculus, hortensie, crizanteme, se bucură în ultima vreme de un real succes datorită frumuseții diafane a aranjamentelor florale realizate cu acestea. Intră la noi pe site și vezi cele mai noi produse din gama flori de săpun.

Suntem depozit en-gros, avem sistem de livrare prompt și prețuri accesibile. Te așteptăm cu drag!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar