Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda floricele/inimioare lemn+clopotei pentru aranjamente florale

În stoc
43565
10.50lei
Descriere
Produsul denumit "Ghirlanda floricele/inimioare lemn+clopotei pentru aranjamente florale" este o alegere minunată pentru cei care doresc să creeze aranjamente florale elegante și pline de farmec. Această ghirlandă îmbină armonios elementele naturale cu cele decorative, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga o notă specială evenimentelor importante din viața dvs.
Această ghirlandă este confecționată cu măiestrie din lemn de calitate, iar floricelele și inimioarele sculptate adaugă o notă de delicatețe și rafinament. Aceste elemente decorative pot fi folosite într-o varietate de moduri creative în aranjamentele florale. Fie că doriți să creați buchete deosebite pentru nunți, botezuri sau alte evenimente festive, această ghirlandă adaugă cu siguranță un farmec aparte.
Clopoteii atașați oferă o notă subtilă de sunete plăcute, creând o atmosferă de basm și aducând aranjamentele florale la viață. Fiecare sunet ușor va adăuga o dimensiune nouă aranjamentelor, captând atenția și creând o ambianță plăcută și relaxantă.
Cu "Ghirlanda floricele/inimioare lemn+clopotei pentru aranjamente florale", sunteți limitat doar de imaginația dvs. Această ghirlandă poate fi utilizată în decorarea meselor de sărbători, în crearea de buchete speciale de flori pentru aniversări sau în orice alt context în care doriți să aduceți un strop de frumusețe naturală și originalitate.
Indiferent dacă sunteți un decorator profesionist sau doar un pasionat al aranjamentelor florale, acest produs vă va inspira să creați lucrări memorabile. Fiind o combinație între materiale durabile și estetică atent lucrată, această ghirlandă vă va însoți în numeroase evenimente fericite, adăugând o notă distinctă fiecărui moment special.
Încheind, "Ghirlanda floricele/inimioare lemn+clopotei pentru aranjamente florale" este mult mai mult decât un simplu produs decorativ; este o piesă care îmbină natura, arta și frumusețea într-un mod unic. Transformați-vă evenimentele în experiențe de neuitat cu ajutorul acestei ghirlande deosebite și creați aranjamente florale ce vor rămâne în amintirile tuturor celor prezenți.
Dimensiuni  48 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar