Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda fluturas+flori pentru aranjamente florale

În stoc
44166
4.50lei
Descriere
Dacă căutați modalități creative și inovatoare de a aduce un strop de magie în aranjamentele florale de la evenimentele dvs. speciale, atunci ghirlanda "Fluturași și Flori" este alegerea perfectă. Această excepțională piesă decorativă adaugă o notă distinctă de frumusețe naturală și eleganță fiecărui aranjament floral, transformând orice spațiu într-un loc fermecător.
Folosind o combinație măiastră de elemente florale delicate și fluturași grațioși, ghirlanda noastră îmbină arta aranjamentelor florale cu designul sofisticat. Fiecare floare este atent selecționată pentru a se potrivi perfect cu culorile și formele generale ale evenimentului dvs. De la nuanțele vibrante ale florilor de primăvară până la tonurile calde și primitoare ale florilor de vară, ghirlanda "Fluturași și Flori" se adaptează cu ușurință tematicii și atmosferei fiecărui eveniment.
Această ghirlandă nu este doar o piesă decorativă, ci și o modalitate minunată de a spune o poveste prin flori. Fiecare floare are propria sa semnificație simbolică, iar atunci când sunt integrate cu măiestrie în aranjamentele florale, acestea pot transmite emoții și mesaje profunde. Fie că doriți să exprimați iubirea sinceră, prietenia solidă sau recunoștința profundă, "Fluturași și Flori" vă ajută să vă exprimați sentimentele într-un mod subtil și elegant.
Cu o lungime generoasă și un design versatil, această ghirlandă poate fi utilizată într-o varietate de moduri. Poate fi utilizată ca o piesă centrală uimitoare pentru mesele de ospăț, ca un decor sofisticat pentru arcurile de nuntă sau chiar ca o cale fermecătoare către altar. Datorită flexibilității sale, puteți îndoi și ajusta ghirlanda pentru a se potrivi perfect cu spațiul dvs. și cu viziunea dvs. artistică.
Materializând frumusețea naturii într-un mod accesibil și practic, ghirlanda "Fluturași și Flori" pentru Aranjamente Florale este nu doar o investiție în decor, ci și în atmosfera generală a evenimentului dvs. Fie că planificați o nuntă romantică, o petrecere aniversară sau un eveniment corporativ elegant, această ghirlandă vă ajută să creați o amintire de neuitat pentru toți cei prezenți.
Încheiând, ghirlanda "Fluturași și Flori" aduce o notă subtilă de farmec natural și rafinament artistic în fiecare colțișor al evenimentului dvs. Fiecare floare și fluture sunt atent plasate pentru a crea o operă de artă florală care rămâne în inimile și mințile tuturor participanților. Alegeți această ghirlandă pentru a transforma evenimentul dvs. într-un regal vizual de frumusețe și eleganță.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 11 x 50 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar