Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda lemn tip inima pentru aranjamente florale

În stoc
064748
15.00lei
Descriere
Ghirlanda din lemn în formă de inimă pentru aranjamente florale reprezintă o piesă decorativă excepțională, creată cu grijă și atenție la detalii pentru a adăuga un element distinct de eleganță și farmec oricărui eveniment sau spațiu decorativ.Cu dimensiunile sale bine proporționate și forma inimii, această ghirlandă din lemn este ideală pentru a fi integrată în aranjamente florale spectaculoase.Indiferent dacă vă pregătiți pentru un eveniment special, precum nunta sau o aniversare, sau doriți să adăugați un plus de eleganță în amenajarea interioară a casei sau a spațiului de birou, ghirlanda din lemn în formă de inimă pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Este versatilă și se integrează armonios într-o varietate de stiluri de decor, aducând o notă caldă și primitoare.Aranjamentele florale devin adevărate opere de artă atunci când sunt îmbogățite de prezența acestei ghirlande de lemn în formă de inimă. Experimentați frumusețea și unicitatea acestei piese decorative remarcabile, care va deveni cu siguranță punctul focal al atenției și va aduce un zâmbet de bucurie pe chipul oricui va admira creația dumneavoastră florală.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 22 x 33 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar