Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ladita patrata lemn pentru aranjamente florale

În stoc
35095
35.00lei
Descriere
Construită cu atenție la detalii și din lemn de cea mai înaltă calitate, ladita pătrată oferă un cadru solid și durabil pentru aranjamentele tale florale. Designul său simplu și elegant se integrează armonios în diverse stiluri de amenajare interioară și exterioară, aducând un farmec natural și cald în orice spațiu.
Dimensiunile generoase ale laditei permit amplasarea și expunerea aranjamentelor florale într-un mod creativ și atrăgător. Fie că este vorba de flori proaspete sau de aranjamente florale uscate, această ladita oferă un cadru ideal pentru expunerea și aprecierea frumuseții naturii.
Materialul durabil și rezistent al laditei asigură o durată lungă de viață și rezistență la condițiile variate de mediu. Poți să te bucuri de frumusețea și prospețimea aranjamentelor tale florale pentru o perioadă îndelungată, având încredere în calitatea superioară a acestui produs.
Indiferent dacă ești un pasionat amator al artei florale sau un profesionist în domeniu, lada pătrată din lemn pentru aranjamente florale îți oferă instrumentul perfect pentru a-ți exprima creativitatea și a crea aranjamente unice și impresionante. Adaugă un strop de natură în viața ta cu această ladă elegantă și funcțională, perfectă pentru orice iubitor de frumos și natură.
Dimensiuni  28 x 17 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar