Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ladita patrata+tablita pentru aranjamente florale

În stoc
34830
41.00lei
Descriere
Lada pătrată cu tabliță pentru aranjamente florale - O alegere perfectă pentru aranjamentele florale de Crăciun
Dacă sunteți în căutarea unei soluții versatile pentru a crea aranjamente florale spectaculoase de Crăciun, atunci lada pătrată cu tabliță pentru aranjamente florale este exact ceea ce vă trebuie. Această ladă ingenioasă vă oferă posibilitatea de a da frâu liber imaginației și creativității dvs. în realizarea unor decorațiuni florale deosebite pentru sărbătorile de iarnă.
Designul său pătrat oferă un cadru perfect pentru a dispune și a aranja florile într-un mod simetric și echilibrat, adăugând un aspect elegant și ordonat oricărui decor de Crăciun. În plus, tablița inclusă vă oferă un suport solid și stabil pentru a dispune în mod creativ plantele, creând astfel un cadru deosebit pentru a expune frumusețea naturală a florilor de sezon.
Această ladă pătrată cu tabliță pentru aranjamente florale este fabricată din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face rezistentă și durabilă. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea aranjamentelor florale de Crăciun create cu această ladă timp îndelungat, an de an.
Puteți alege să adăugați diverse tipuri de flori de iarnă, cum ar fi bradul de Crăciun, conurile de brad, vâscul, iedera sau alte plante sezoniere pentru a vă personaliza aranjamentele. Cu această ladă și tabliță, veți putea să vă creați propriul colț de Crăciun plin de farmec și să aduceți bucurie și frumusețe în casa dvs.
Indiferent dacă doriți să decorați masa de Crăciun, bufetul, ferestrele sau orice alt colț al casei dvs., lada pătrată cu tabliță pentru aranjamente florale vă oferă libertatea de a vă exprima creativitatea și de a crea un ambient festiv și plin de farmec. Aceasta este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și frumusețe în decorul lor de Crăciun.
În concluzie, lada pătrată cu tabliță pentru aranjamente florale este o opțiune ideală pentru cei care doresc să creeze aranjamente florale de Crăciun unice și impresionante. Cu acest produs, veți putea să vă transformați casa într-un tărâm de basm de sărbătoare și să vă bucurați de magia Crăciunului într-un mod cu adevărat special.
Dimensiuni:  20 x 13 x 41 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar