Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Palmier artificial+ghiveci pentru decoratiuni florale
Recenzii

Palmier artificial+ghiveci pentru decoratiuni florale

În stoc
8267
240.00lei
Descriere
Palmierul artificial însoțit de un ghiveci elegant este soluția ideală pentru a aduce un plus de verdeață și rafinament în orice spațiu interior. Acest ansamblu decorativ este conceput special pentru a aduce un aspect natural și vibrant locuinței sau biroului dumneavoastră. Palmierul artificial, realizat din materiale de înaltă calitate, imită perfect detaliile unui palmier real, fără a necesita întreținerea complexă a plantelor vii. Ghiveciul inclus completează acest decor floral, oferindu-i stabilitate și un aspect estetic plăcut. Ideal pentru decorarea locuințelor, birourilor, hotelurilor sau restaurantelor, acest palmier artificial cu ghiveci aduce un colț de natură în orice încăpere.
Dimensiuni  120 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar