Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Panglici funerare material textil pentru aranjamente florale set 10 buc

În stoc
5130
22.00lei
Descriere
 Panglicile funerare din material textil pentru aranjamente florale sunt accesorii esențiale și de înaltă calitate, concepute special pentru a aduce un omagiu in memoriam celor dragi care au plecat dintre noi. Fiecare set conține 10 bucăți de panglici elegante și pline de respect, care vor conferi aranjamentelor florale un aspect remarcabil și adânc emotiv.Panglicile sunt fabricate dintr-un material textil deosebit de fin și delicat, care adaugă un plus de eleganță și rafinament aranjamentelor florale funerare.Fiecare panglică este disponibilă într-o gamă variată de culori și nuanțe, permițându-vă să alegeți acelea care se potrivesc cel mai bine cu tematica sau preferințele pentru omagiul adus persoanei decedate.Panglicile elegante și sofisticate vor adăuga o notă de seriozitate și respect în omagiul adus persoanei care a plecat dintre noi, exprimând aprecierea și iubirea față de aceasta. Panglicile noastre sunt adecvate pentru diferite tipuri de ceremonii funerare, fie că este vorba despre un serviciu comemorativ, o înmormântare sau o altă formă de omagiu.Indiferent de circumstanțele în care sunt utilizate, panglicile funerare din material textil pentru aranjamente florale din acest set de 10 bucăți vor oferi o adăugare emoționantă și demnă de toată încrederea, pentru a celebra viața și a onora amintirea celor dragi. Fiecare detaliu contează, iar aceste panglici vor contribui cu siguranță la crearea unei amintiri durabile și frumoase despre cei care ne-au marcat viața într-un mod special.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 7 x 180 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar