Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari color+sarma pentru aranjamente florale set 6 buc

În stoc
7825
23.00lei
Descriere
Produsul "Pasari colorate + sarma pentru aranjamente florale set 6 buc" este o alegere perfectă pentru cei pasionați de arta aranjamentelor florale. Acest set vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea aranjamente florale uimitoare și pline de farmec.
Fie că sunteți un entuziast amator sau un profesionist în arta aranjamentelor florale, acest set vă va inspira creativitatea și vă va ajuta să aduceți natura în locuința sau evenimentele dumneavoastră cu o eleganță aparte.
Cele 6 pasari colorate din acest set sunt ideale pentru a adăuga o notă de naturalețe și bucolică aranjamentelor dumneavoastră. Fie că doriți să creați buchete romantice, aranjamente pentru nunti sau decoruri pentru evenimente speciale, aceste pasari vă vor ajuta să adăugați o notă de grație și eleganță. Cu aromele florilor și culorile vii ale acestor pasari, veți putea să vă bucurați de frumusețea naturii în fiecare detaliu al aranjamentelor dumneavoastră.
Sarma pentru aranjamente florale este un instrument esențial pentru a vă ajuta să dați formă și structură aranjamentelor dumneavoastră. Această sarma este flexibilă, ușor de modelat și extrem de rezistentă, permițându-vă să creați aranjamente complexe și impresionante. Cu această sarma, veți putea să fixați cu ușurință florile, frunzele și pasarii colorate în aranjamentele dumneavoastră, asigurându-vă că fiecare detaliu este poziționat cu grijă.
Aranjamentele florale sunt o formă de artă care aduce bucurie și frumusețe în viața noastră de zi cu zi. Cu acest set de pasari colorate și sarma pentru aranjamente florale, veți putea să vă exprimați creativitatea și să creați opere de artă florale care vor încânta privirile și inimile celor din jur. Indiferent dacă doriți să decorați casa, să faceți cadouri memorabile sau să adăugați un farmec aparte evenimentelor speciale, acest set vă va însoți în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră florale.
Încheiând, "Pasari colorate + sarma pentru aranjamente florale set 6 buc" este un set esențial pentru toți cei care iubesc arta aranjamentelor florale și doresc să creeze lucrări deosebite. Cu aceste pasari și sarma la îndemână, veți putea să vă transformați visurile florale în realitate și să vă bucurați de frumusețea naturii în fiecare zi. Creați, inspirați și împărtășiți frumusețea naturii cu cei dragi.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:15 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar