Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pene color pentru aranjamente florale
Recenzii
Georgiana
2024-03-15
5
Totul ok
Georgiana
2024-03-15
5
Totul ok
Georgiana
2024-03-15
5
Totul ok

Pene color pentru aranjamente florale

(3 reviewuri) | În stoc
7803
5.00lei
Descriere
Dacă îți dorești să aduci o pată de culoare și originalitate aranjamentelor tale florale, atunci penele color pentru aranjamente florale sunt accesoriul perfect pentru tine. Fie că ești un florar profesionist sau pur și simplu îți place să-ți decorezi casa cu flori proaspete, aceste pene colorate vor aduce un plus de eleganță și farmec aranjamentelor tale.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o formă frumoasă de exprimare artistică, iar utilizarea penelelor color poate transforma cu ușurință aranjamentele tale în opere de artă cu adevărat memorabile. Fie că creezi buchete spectaculoase pentru evenimente speciale sau pur și simplu îți dorești să aduci o notă de prospețime și culoare în casa ta, aceste pene colorate vor fi ingredientul secret al reușitei tale.
Disponibile într-o gamă variată de culori vibrante și nuanțe subtile, penele color pentru aranjamente florale îți permit să-ți personalizezi creațiile în funcție de tematica evenimentului sau de decorul interior. Poți alege să încorporezi aceste pene în buchetele tale pentru nuanțe de contrast sau să le folosești ca element central, creând astfel un punct focal impresionant în aranjamentul tău.
Calitatea superioară a acestor pene asigură faptul că vor rezista în timp și vor păstra frumusețea și intensitatea culorilor lor. Fie că le folosești în aranjamente proaspete sau uscate, penele color vor adăuga o notă jucăușă și sofisticată creațiilor tale florale.
Fie că ești pasionat de arta aranjamentelor florale sau pur și simplu îți place să ai flori proaspete în jurul tău, penele color vor deschide noi posibilități creative și vor transforma fiecare buchet într-o poveste vizuală captivantă. Experimentează cu combinații de culori, texturi și forme pentru a crea compoziții florale unice, care să transmită emoții și să impresioneze cu adevărat.
Alege penele color pentru aranjamente florale și dă viață propriilor tale viziuni artistice în lumea fascinantă a florilor. Transformă fiecare moment într-o experiență estetică de neuitat, aducând o notă de bucurie și rafinament prin intermediul acestor accesorii elegante și inspirate.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 7 - 12 cm
Gramaj 10 g
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar