Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Plic conservant pentru flori taiate set 25 buc

(1 reviewuri) | În stoc
6038
6.00lei
Descriere
Pentru pasionații de floristică și iubitorii de flori proaspete, avem plăcerea de a vă prezenta plicul conservant pentru flori tăiate, un set de 25 de bucăți.
Acest plic conservant pentru flori tăiate este un accesoriu esențial în lumea floristică, conceput pentru a prelungi durata de viață a florilor și a menține prospețimea lor în timp. Fie că sunteți un florar profesionist, un iubitor al florilor sau că doriți să creați aranjamente florale deosebite, acest set de 25 de plicuri conservante vă va fi de mare ajutor.
Fiecare plic conține o formulă specială de hrănire și conservare, concepută să ofere florilor toate substanțele nutritive și hidratarea necesare pentru a rămâne frumoase și proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Aceasta ajută, de asemenea, la prevenirea deshidratării și la păstrarea culorilor vii și a texturii delicate a florilor.
Utilizarea acestor plicuri conservante este simplă și eficientă. Pur și simplu adăugați un plic în apa din vasul în care sunt așezate florile tăiate și lasați-l să se dizolve complet. Substanțele nutritive și conservante din plic vor fi eliberate treptat în apă, asigurându-se că florile beneficiază de acestea pe parcursul întregii lor durate de viață.
Acest set de 25 de bucăți vă oferă suficiente plicuri conservante pentru a vă bucura de frumusețea florilor tăiate pentru mai multe ocazii și evenimente speciale. Indiferent dacă doriți să decorați o masă festivă, să oferiți un buchet de flori ca dar sau să creați aranjamente florale impresionante pentru nunți sau alte evenimente, aceste plicuri conservante vă vor ajuta să mențineți florile proaspete și vibrante pentru un timp îndelungat.
Deci, nu mai pierdeți timpul și asigurați-vă că florile dumneavoastră tăiate rămân proaspete și frumoase cu ajutorul acestui set de 25 de plicuri conservante pentru flori tăiate. Fiind un instrument indispensabil în arsenalul oricărui florar sau iubitor de flori, aceste plicuri conservante vă vor ajuta să creați aranjamente florale uimitoare și să vă bucurați de frumusețea florilor tăiate pentru mai mult timp.
Gramaj 3 g
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar