Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Porumbei mire+mireasa+perlute pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7842
47.00lei

Dacă doriți să adăugați o notă subtilă și romantică aranjamentelor florale, atunci Setul nostru excepțional de Porumbei Mire + Mireasă + Perluțe este alegerea ideală. Acest set magic de 12 bucăți este perfect conceput pentru a îmbogăți și a sublinia frumusețea aranjamentelor dvs. florale într-un mod inovator și deosebit.
Fiecare bucățică din acest set este o mică operă de artă, atent lucrată pentru a reflecta delicatețea și iubirea dintre mire și mireasă. Fiecare porumbel este meticulos detaliat, capturând expresia sinceră a dragostei și angajamentului dintre cei doi. Acest lucru adaugă un nivel subtil de profunzime și semnificație aranjamentelor dvs. florale, transformându-le într-un adevărat tribut adus iubirii și uniunii.
Nu doar că aceste figurine sunt remarcabile din punct de vedere estetic, dar și perluțele delicate pe care le includ aduc un farmec suplimentar. Fiecare perlă este selectată cu grijă pentru a se potrivi perfect în cadrul acestor opere miniaturale de artă. Atunci când sunt integrate cu migală în aranjamentele florale, perluțele adaugă o notă subtilă de strălucire și eleganță. Ele reflectă lumina și iubirea cuplului într-un mod subtil, creând o atmosferă magică și inconfundabilă în jurul aranjamentelor.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un amator pasionat, acest set de porumbei mire + mireasă + perluțe va vă permite să vă exprimați creativitatea în moduri neașteptate. Aveți posibilitatea de a le adăuga în buchetele de mireasă pentru a sublinia dragostea și unitatea, în buchetele de aranjamente de masă pentru a adăuga o notă sofisticată și memorabilă sau chiar în decorurile generale pentru a crea o atmosferă romantică și fermecătoare în cadrul evenimentelor speciale.
În concluzie, Setul de Porumbei Mire + Mireasă + Perluțe pentru Aranjamente Florale, format din 12 bucăți, reprezintă o alegere inspirată pentru cei care caută să aducă o notă subtilă de romantism și eleganță aranjamentelor lor florale. Aceste figurine minunate și perluțele delicate vor transforma orice eveniment într-o experiență magică și plină de semnificație, aducând în prim-plan iubirea și frumusețea uniunii dintre doi îndrăgostiți.

Dimensiuni 15 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar