Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Pregătește-te pentru Valentine's Day

Pregătește-te pentru Valentine's Day

  • Pregătește-te pentru Valentine's Day

Pregătește-te pentru Valentine's Day

Ești pregătit pentru Valentine's Day? Cadoul pe care o să-l faci persoanei iubite va arăta mult mai bine însoțit de un aranjament floral deosebit. Tradafirii roșii sunt cei mai adesea preferați, dar poți opta și pentru orhidee, bujori, gerbera, hortensii sau multe alte flori. Noi te așteptăm cu cele mai noi modele de flori artificiale și ne adresăm în egală măsură atât profesioniștilor din domeniul floristic și florăriilor, cât și pasionaților de aranjamente florale. Avem stocuri suficiente în depozitele proprii. Intră pe site și comandă online produsele dorite. Expediem rapid, în 1-2 zile lucrătoare în Romania și în țările din UE.
 
Vezi toate produsele din această gamă
 

Celoplast: tradiție din 1977 - Pricipala sursă de aprovizionare pentru iubitorii de frumos din domeniul floristic. Te așteptăm cu drag!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar