Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Produse floristice de calitate de la branduri de calitate

Produse floristice de calitate de la branduri de calitate

  • Produse floristice de calitate de la branduri de calitate
Unul dintre principalii nostri furnizori, VICTORIA Floral Products este o companie poloneză cu tradiție, inființată în anul 1994, axată pe fabricarea spumei florale. De la înființare, compania și-a mărit în mod sistematic și cu succes acoperirea activității. Prioritatea VICTORIA a fost întotdeauna satisfacerea așteptărilor clienților și satisfacerea nevoilor acestora, îmbunătățind în același timp calitatea produselor oferite.
Pe parcursul a 27 de ani de activitate, VICTORIA Floral Products a devenit lider pe piața poloneză și își consolidează cu succes poziția și pe arena internațională. Datorită acoperirii sale globale, VICTORIA furnizează industriei florale produse din spumă florală de înaltă calitate, iar gama largă de produse permite satisfacerea așteptărilor celor mai pretențioși clienți.
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar