Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Produse floristice pentru Sărbătorile Pascale

Produse floristice pentru Sărbătorile Pascale

  • Produse floristice pentru Sărbătorile Pascale

Produse floristice pentru Sărbătorile Pascale

Fiind cea mai mare sărbătoare anuală a creștinilor, Paștele reprezintă și la noi un moment important atât din punctul de vedere religios al Învierii, cât și din perspectiva reînvinerii naturii odată cu trecerea iernii și venirea primăverii.

Sărbătoarea Paștelui este întâmpinată încă din vremuri străvechi printr-o curățire interioară prin post și printr-o curățenie desăvârșită a casei și împodobirea acesteia de sărbătoare. Acesta este un bun prilej pentru fiecare dintre noi să ne înfrumusețăm casele cu decorațiuni florale deosebite, sau pur și simplu să facem cadouri persoanelor dragi. Și ce poate fi mai frumos decât un buchet de flori ambalat cu gust sau un aranjament floral complex.

Top 5 recomandări produse floristice de Paște

În magazinul nostru online avem pregătite cele mai recente modele de flori artificiale, articole decorative, ambalaje și multe alte produse din domeniul floristic. Ne adresăm cu precădere profesioniștilor din acest domeniu, florăriilor și specialiștilor în amenajări interioare. Avem stocuri suficiente în depozitele proprii, livrăm prompt cu mașinile noastre sau prin curier rapid. Nu i-am uitat nici pe românii din străinătate așa că livrăm în toate țările din UE.

Celoplast - specialiștii tăi în domeniul floristic. Comandă simplă, livrare rapidă, prețuri imbatabile!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar