Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Produse practice pentru o floristica moderna

Produse practice pentru o floristica moderna

  • Produse practice pentru o floristica moderna
Firma CELOPLAST și-a început activitatea în anul 1997 ca importator și producător de ambalaje pentru flori.
 
În decursul anilor oferta noastră s-a diversificat, venind mereu în întâmpinarea clienților cu noi game de produse. Astfel am ajuns să avem probabil cea mai bogată gamă de articole decorative și accesorii pentru florării din țară, începând de la cutii pentru flori, ambalaje pentru flori, role, panglici, coșuri, ceramică, ghivece, flori artificiale, flori și plante uscate... până la burete pentru flori, articole pentru nuntă și multe alte produse decorative pentru realizarea aranjamentelor florale.
 
În același timp am dezvoltat o rețea proprie de distribuție care în prezent acoperă cea mai mare parte a țării. Puteți cumpăra produsele noastre de la agenții noștri, de la depozitul din Brașov sau făcând comandă în magazinul online. Dacă doriți să aflați mai multe despre oferta noastră vă invităm să vizitați magazinul nostru online.
 
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar