Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola funerara 6 cm pentru aranjamente florale

În stoc
506F2
10.00lei
Descriere
Această rola excepțională a fost special concepută și fabricată pentru a se potrivi perfect cu nevoile și cerințele aranjamentelor florale funerare.Indiferent că sunteți un florar profesionist sau că aveți nevoie de un astfel de produs pentru evenimente speciale, Rola funerară de 6 cm pentru aranjamente florale este alegerea ideală. Având în vedere importanța și sensibilitatea momentelor funerare, am asigurat o calitate superioară și un design elegant pentru a reflecta onoarea și respectul cuvenit în astfel de împrejurări.Această rola de înaltă calitate este fabricată din materiale durabile, rezistente și non-toxice, garantând astfel că florile utilizate în aranjamentele funerare vor fi expuse în cel mai sigur și optim mod posibil. Dimensiunea de 6 cm asigură un suport stabil și rezistent pentru aranjamentele florale, oferind totodată o prezentare impresionantă și respectuoasă.Indiferent de viziunea dvs. creativă și de preferințele dvs. în ceea ce privește aranjamentele florale funerare, Rola funerară de 6 cm vă va oferi flexibilitate și versatilitate pentru a vă exprima și a vă materializa ideile. Fiind ușor de utilizat și compatibilă cu diverse tipuri de flori și materiale decorative, această rola este un instrument indispensabil în arsenalul dvs. de creație florală.
Pentru a asigura o experiență completă și satisfăcătoare, Rola funerară de 6 cm vine însoțită de instrucțiuni clare și ușor de urmărit, care vă vor ghida în procesul de realizare a aranjamentelor florale. Veți descoperi rapid cât de simplu și plăcut poate fi să creați compoziții unice și de impact, care vor încânta și vor aduce un ultim omagiu demn persoanelor dragi.Cu Rola funerară de 6 cm pentru aranjamente florale, veți adăuga o notă distinctă de eleganță și respect în decorul funerar, transformând acest moment trist într-o expresie de iubire și aducere aminte. În plus, durabilitatea și rezistența acestei role vă vor permite să păstrați aranjamentele florale intacte și frumoase pe durata întregului eveniment funerar.Așadar, nu ezitați să alegeți Rola funerară de 6 cm pentru aranjamente florale și să creați aranjamente funerare care să transmită emoții puternice și să celebreze viața celor dragi. Fiind partenerul de încredere pentru florari profesioniști și pentru cei care doresc să creeze aranjamente florale remarcabile, această rola vă va depăși așteptările și vă va oferi satisfacție deplină în fiecare utilizare.
Dimensiuni: 6 x 40 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar