Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola plasa pentru aranjamente florale
Recenzii

Rola plasa pentru aranjamente florale

În stoc
5110
8.00lei
Descriere
Rola de plasă destinată aranjamentelor florale - O alegere esențială pentru fiecare pasionat de floricultură și design floral! Indiferent dacă sunteți un florist experimentat sau începător entuziast, această rola de plasă special concepută pentru aranjamente florale vă va deschide uși nesfârșite de creativitate și posibilități în arta compunerii florale.
În lumea vastă a aranjamentelor florale, detaliile fac diferența și instrumentele de calitate devin elemente esențiale pentru a transforma o simplă colecție de flori într-o operă de artă vie. Rola noastră de plasă pentru aranjamente florale a fost proiectată cu grijă pentru a vă oferi resursele necesare de a crea compoziții florale impresionante și memorabile.
Fabricată dintr-un material rezistent și durabil, această rola de plasă servește drept schelet și suport pentru aranjamentele dumneavoastră florale. Structura sa fermă, dar flexibilă, permite modelarea precisă a formelor și contururilor, permițând astfel florilor să fie aranjate într-un mod care îmbină armonios culoarea, textura și forma. Indiferent dacă doriți să creați buchete elegante pentru ocazii speciale sau să realizați aranjamente complexe pentru evenimente majore, rola noastră de plasă vă va asigura că fiecare floare va fi poziționată în mod optim pentru a-și dezvălui frumusețea unică.
Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei role de plasă este versatilitatea sa. Plasa poate fi tăiată și adaptată la dimensiunile și forme diferite, ceea ce vă oferă libertatea de a crea aranjamente florale de diverse dimensiuni și stiluri. Cu ajutorul acestei role de plasă, puteți explora multiplele variante de design, de la aranjamente romantice și boeme până la compoziții moderne și elegante.
Indiferent dacă sunteți implicat în organizarea de nunți, petreceri corporate, evenimente caritabile sau doar doriți să vă împărtășiți talentul în arta florilor cu cei dragi, rola noastră de plasă pentru aranjamente florale vă va fi partenerul perfect. Fiind ușor de utilizat, aceasta vă permite să vă puneți în practică ideile fără a vă limita creativitatea.
Încheiem cu acest gând: fiecare floare are o poveste de spus, iar rola noastră de plasă vă oferă instrumentele necesare pentru a reda aceste povești în cele mai captivante moduri posibile. Îmbrățișați potențialul acestei role de plasă și începeți să creați aranjamente florale care vor trezi emoții, vor aduce bucurie și vor împărtăși frumusețea naturii cu lumea!
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:10 cm x 10 yds
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar