Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena funerara 2 cm pentru aranjamente florale

În stoc
502F
5.10lei
Descriere
Rola funerară de polipropilenă cu o lățime de 2 cm, special concepută pentru aranjamentele florale în contextul ceremoniilor funerare, reprezintă un instrument esențial în decorarea și împodobirea cu eleganță a mormintelor și locurilor de înmormântare. Această rola polipropilenă de calitate superioară este concepută pentru a oferi un suport solid și durabil pentru aranjamentele florale delicate, menținându-le în poziția dorită pentru o perioadă îndelungată de timp.Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale clasice sau moderne, această rola polipropilenă funerară este versatilă și se adaptează cu ușurință oricărui stil sau temă specifică. Cu o lungime generoasă, aceasta vă permite să creați aranjamente ample și pline de impact vizual, care să aducă un omagiu demn și frumos persoanei dragi care a trecut în neființă.Materialul din polipropilenă asigură o rezistență sporită în fața factorilor externi precum intemperiile, umiditatea sau expunerea la soare, ceea ce face ca această rola să fie potrivită pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior .Prin utilizarea acestei role funerare de polipropilenă, veți putea realiza cu ușurință și creativitate aranjamente florale impresionante și personalizate, care vor transmite respectul și afecțiunea dumneavoastră față de persoana decedată. Indiferent dacă doriți să adăugați flori proaspete sau flori artificiale, această rola vă oferă libertatea de a exprima emoțiile și sentimentele într-un mod artistic și delicat.În concluzie, rola polipropilenă funerară de 2 cm pentru aranjamente florale este un produs indispensabil pentru decorarea și organizarea ceremoniilor funerare. Calitatea sa superioară, durabilitatea și adaptabilitatea la diverse stiluri și teme fac din această rola alegerea ideală pentru oricine dorește să creeze aranjamente florale elegante și emoționante, în cadrul cărora să fie transmise cu delicatețe respectul și afecțiunea față de persoana decedată.
Dimensiuni: 1,9  x 40 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar