Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena gliter pentru aranjamente florale

În stoc
5416
14.00lei
Descriere
Produsul nostru, cunoscut sub denumirea de "Rola polipropilenă gliter pentru aranjamente florale", este alegerea ideală pentru pasionații de aranjamente florale care doresc să-și pună creativitatea în valoare și să aducă un plus de strălucire și farmec acestor minunate creații florale.
Cu o varietate de culori și nuanțe strălucitoare, rola noastră de polipropilenă gliter este concepută pentru a oferi o notă specială aranjamentelor florale. Indiferent dacă doriți să creați buchete impresionante pentru nunți, evenimente speciale sau doar să aduceți o notă de eleganță aranjamentelor din propria locuință, acest produs de înaltă calitate va face ca fiecare detaliu să strălucească și să atragă privirile celor din jur.
Fie că sunteți un florist profesionist sau un pasionat de DIY (do it yourself - fă-o singur), rola noastră de polipropilenă gliter vă oferă ocazia de a vă exprima creativitatea în modul cel mai spectaculos. Datorită materialului rezistent și ușor de manevrat, veți putea să tăiați și să modelați gliterul în funcție de preferințele dumneavoastră, creând astfel aranjamente florale cu adevărat unice și impresionante.
În plus, această rola de polipropilenă gliter vine la un preț accesibil, oferindu-vă un raport excelent calitate-preț. Așadar, indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, puteți adăuga cu ușurință un strop de magie și strălucire aranjamentelor florale fără a vă ruina bugetul.
De asemenea, este important să menționăm că rola noastră de polipropilenă gliter este concepută cu grijă pentru mediu, fiind realizată din materiale reciclabile și prietenoase cu natura. Astfel, vă puteți bucura de strălucirea și frumusețea gliterului fără să vă faceți griji în privința impactului negativ asupra mediului înconjurător.
În concluzie, "Rola polipropilenă gliter pentru aranjamente florale" reprezintă alegerea ideală pentru orice pasionat de aranjamente florale care dorește să aducă un strop de magie, eleganță și strălucire în fiecare creație florală. Cu o varietate de culori și o calitate remarcabilă, acest produs vă va inspira să creați aranjamente spectaculoase, care să aducă bucurie și admirație în sufletele celor care le vor vedea. Așadar, nu ezitați să adăugați un strop de gliter în viața dumneavoastră florală și pregătiți-vă să vă impresionați clienții, invitații sau chiar pe voi înșivă cu aceste minunate opere de artă florală.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:3 cm x 30 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar