Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola tricolor pentru aranjamente florale
Recenzii
Georgiana
2024-03-15
5
Totul ok

Rola tricolor pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
5430
5.00lei
Descriere
Creați aranjamente florale deosebite cu ajutorul Rolii tricolor pentru îmbogățirea compozițiilor dumneavoastră florale. Această rolă inovatoare și versatilă este un accesoriu esențial pentru toți pasionații de floricultură și pentru cei care doresc să aducă o notă proaspătă și distinctivă aranjamentelor lor florale.
Indiferent dacă sunteți un florar profesionist sau un entuziast amator, această Rola tricolor vă va deschide o lume întreagă de posibilități în creația de buchete, aranjamente pentru evenimente speciale, decor floral pentru nunti, petreceri sau orice altă ocazie importantă din viața dumneavoastră.
Caracteristicile deosebite ale Rolei tricolor vă permit să adăugați cu ușurință un element vibrant și colorat aranjamentelor dumneavoastră. Cu trei nuanțe diferite - roșu, galben și verde - această rolă subtilă va da viață și strălucire florilor din compoziție. Poate fi folosită atât pentru a sublinia culoarea florilor existente, cât și pentru a crea un contrast plăcut și inedit între elementele din aranjament.
Materialul premium din care este confecționată Rola tricolor asigură o durabilitate ridicată, astfel încât să o puteți utiliza de mai multe ori fără să își piardă din strălucire. Flexibilitatea sa face posibilă tăierea în diverse dimensiuni, adaptându-se perfect nevoilor dumneavoastră și ale compozițiilor florale pe care le aveți în minte.
Alegeți Rola tricolor pentru a vă impresiona clienții sau invitații cu aranjamente florale profesioniste și inovatoare. Datorită caracterului său ușor de utilizat, acest produs este potrivit pentru toți cei interesați să aducă un strop de farmec natural evenimentelor și spațiilor speciale din viața lor.
Îmbunătățiți-vă aptitudinile de aranjare florală și transformați fiecare eveniment într-o experiență memorabilă cu ajutorul Rolei tricolor pentru îmbogățirea aranjamentelor florale! Explorați noile posibilități pe care le aduce acest produs și bucurați-vă de admirația și aprecierea celor din jur pentru creativitatea dumneavoastră floristică.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:  3 cm x 40 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar