Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Set de 50 de trandafiri de săpun la numai 35 lei

Set de 50 de trandafiri de săpun la numai 35 lei

  • Set de 50 de trandafiri de săpun la numai 35 lei

Set de 50 de trandafiri de săpun la numai 35 lei - diverse culori, selecție variată, ideali pentru aranjamente florale complexe

Îți dorești un aranjament floral inedit? Descoperă seturile noastre de câte 50 de trandafiri de săpun de diverse culori, acum la numai 35 Lei! Avem o selecție variată de trandafiri din săpun, disponibili în diferite culori, ideali pentru aranjamente florale complexe și impresionante.
 
Dacă ai o florărie și vrei să-ți diversifici oferta, iți stăm la dispoziție cu o gamă largă de seturi de flori de săpun, diverse modele și dimensiuni. Comandă online: rapid, eficient și sigur. Avem prețuri excelente și expediem rapid în 1-2 zile lucrătoare, direct din depozitele proprii în toată țara și în UE.
 
Celoplast - tradiție din 1997.
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar