Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Stelute lemn color pentru decoratiuni florale set 16 buc

În stoc
70846
20.00lei

Steluțe din lemn colorate pentru decorarea aranjamentelor florale - Set de 16 bucăți
În sezonul festiv al Crăciunului, nu există nimic mai magic și mai încântător decât aranjamentele florale deosebite. Pentru a adăuga o notă de farmec și eleganță acestor compoziții unice, vă prezentăm cu bucurie setul nostru de steluțe din lemn colorate, ideal pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun. Cu acest set de 16 bucăți, veți avea la dispoziție o varietate de opțiuni creative pentru a transforma cu ușurință fiecare aranjament floral într-o operă de artă sezonieră.
Steluțele din lemn sunt confecționate cu mare atenție la detalii și sunt acoperite cu culori vesele și vii, care vor aduce un aer festiv și căldură în orice spațiu. Fie că doriți să le așezați în mijlocul unui buchet de iederă și brad, să le agățați cu delicatețe în ramurile unui aranjament de masă sau să le utilizați într-o compoziție DIY, aceste steluțe din lemn vă vor permite să creați decoruri florale deosebite și inedite.
Cu acest set generos de steluțe din lemn, veți putea personaliza fiecare aspect al decorului dvs. de Crăciun. Puteți să le aranjați într-un model specific sau să le amestecați pentru a crea un aspect eclectic și plin de viață. De asemenea, puteți adăuga mici accesorii precum panglici, frunze artificiale sau bețișoare strălucitoare pentru a obține un aspect cu adevărat memorabil.
Fie că sunteți un pasionat de design floral sau doar doriți să aduceți puțină magie în casa dvs. de Crăciun, aceste steluțe din lemn colorate pentru decorarea aranjamentelor florale sunt alegerea perfectă. Ele adaugă un farmec rustic și autentic, completând perfect atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă.
Alegeți cu încredere setul nostru de steluțe din lemn pentru a aduce un plus de frumusețe și originalitate aranjamentelor florale de Crăciun. Cu aceste elemente decorative versatile și de bun gust, veți crea cu ușurință o atmosferă magică care va bucura inimile tuturor în timpul acestei perioade speciale a anului.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 3  -  7  cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar