Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Trandafir artificial+perlute+fundita pentru aranjamente florale

În stoc
3889
7.50lei
Descriere
Trandafirul artificial împreună cu perlutele și fundița reprezintă un element esențial pentru crearea unor aranjamente florale de excepție. Acest produs de o frumusețe aparte aduce în viața dumneavoastră o notă de eleganță și rafinament, transformând orice spațiu într-un colț de paradis floral.Dacă sunteți pasionat de arta aranjamentelor florale sau doriți să aduceți un strop de natură în interiorul locuinței sau în diverse evenimente, atunci acest trandafir artificial împreună cu perlutele și fundița sunt alegerea ideală. Cu o înfățișare uluitoare de realistă, trandafirul artificial captează esența frumuseții naturale, fără a necesita îngrijire constantă sau preocupări legate de păstrarea prospețimii.
Perlutele delicate adaugă o notă subtilă de strălucire și eleganță, contribuind la crearea unei atmosfere pline de farmec. Fie că doriți să adăugați perlutele în aranjamentul floral sau să le amplasați în jurul acestuia, rezultatul va fi unul spectaculos, ce va atrage privirile și va stârni admirația celor din jur.Fundița, cu nuanțele sale rafinate și textura plăcută la atingere, completează perfect întregul ansamblu floral. Plasată în mod strategic, aceasta aduce un plus de eleganță și subliniază frumusețea aranjamentului realizat. Indiferent dacă doriți să decorați masa festivă de la un eveniment important sau să adăugați o notă de prospețime și culoare în locuința dumneavoastră, această fundiță este accesoriul ideal.
Aranjamentele florale reprezintă arta de a combina culori, forme și texturi pentru a crea compoziții unice și memorabile. Cu ajutorul acestui trandafir artificial împreună cu perlutele și fundița, veți putea să explorați această artă fascinantă într-un mod simplu și plin de satisfacții. Fie că alegeți să realizați aranjamente romantice, pline de culoare sau elegante, acest produs vă pune la dispoziție toate elementele necesare pentru a da viață viselor dumneavoastră florale.Indiferent dacă sunteți un pasionat al designului floral sau doar doriți să aduceți un strop de natură în cotidian, acest trandafir artificial împreună cu perlutele și fundița vă oferă oportunitatea de a vă bucura de frumusețea florilor într-un mod practic și durabil. Investiția în acest produs se va dovedi a fi una inspirată, pe care veți putea să o admirați și să o utilizați în numeroase ocazii speciale. Transformați fiecare moment într-unul deosebit prin intermediul acestui trandafir artificial împreună cu perlutele și fundița pentru aranjamente florale, și bucurați-vă de magia pe care o aduc în fiecare colț al vieții dumneavoastră.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 8 x 15 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar