Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ambalaj tip ziar 2 culori pentru flori set 20 buc

În stoc
1C1055
12.00lei
Descriere
Ambalajul tip ziar în două culori pentru flori, setul de 20 de bucăți, este alegerea perfectă pentru a evidenția frumusețea aranjamentelor florale. Fabricat cu atenție și grijă, acest ambalaj conferă un aspect elegant și rafinat fiecărui buchet. Cu un design inspirat din jurnalele vintage, aduce un plus de originalitate și farmec oricărei prezentări florale. Indiferent dacă sunt flori de primăvară proaspăt culese sau buchete luxuriante pentru evenimente speciale, ambalajul tip ziar în două culori pentru flori este alegerea ideală pentru a încânta și surprinde destinatarii. Transformă simplul în extraordinar și oferă un cadou memorabil cu acest set versatil de ambalaje pentru flori.
Dimensiuni  58 x 58 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar