Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Aripi inger pentru aranjamente florale set 6 buc

În stoc
44145
22.00lei
Descriere
Bucurați-vă de o experiență creativă și inovatoare în arta aranjamentelor florale cu ajutorul setului nostru exclusiv de "Aripi Înger pentru Aranjamente Florale", alcătuit din 6 bucăți excepționale. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau doar începeți să vă descoperiți creativitatea în acest domeniu, aceste accesorii fascinante vor transforma aranjamentele dvs. în opere de artă unice.Fiecare bucată din acest set aduce cu sine o eleganță subtilă și un farmec aparte, conferind aranjamentelor dvs. o notă de rafinament și distincție. Fabricate cu atenție la fiecare detaliu, aceste aripi înger sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să rămână alături de dvs. în fiecare moment special.Acest set de 6 bucăți de aripi inger pentru Aranjamente Florale nu este doar un accesoriu, ci o fereastră către creativitatea dvs. În fiecare aripă se ascunde o poveste a naturii, iar fiecare detaliu sculptat aduce cu sine o notă de reverie artistică. Aceste aripi își găsesc cu ușurință locul în diverse teme și stiluri de aranjamente florale, devenind punctul central al atenției și oferind o perspectivă inedită asupra frumuseții botanice.
Creați buchete spectaculoase sau aranjamente minimalist-elegante, fiecare având un farmec unic și personalitate proprie, datorită "aripilor înger .Fie că doriți să celebrați ocazii speciale, să aduceți natura în interiorul casei dvs. sau să surprindeți persoanele dragi cu daruri impresionante, acest set vă oferă instrumentele necesare pentru a transforma fiecare compoziție florală într-o capodoperă.
Încheiem cu bucuria de a vă prezenta acest set excepțional de aripi de inger un tărâm al posibilităților nelimitate în arta florală. Cu cele 6 bucăți distincte din acest set, veți explora noi orizonturi ale creativității și veți aduce un suflu nou aranjamentelor dvs. florale. Descoperiți frumusețea și subtilitatea acestor accesorii încântătoare și dați viață unei lumi pline de eleganță naturale.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:  11 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar