Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutie rotunda pentru flori

În stoc
44051
6.00lei

Cu ajutorul acestei minunate cutii rotunde pentru flori, vă oferim oportunitatea de a aduce în viața dumneavoastră o varietate nesfârșită de aranjamente florale captivante și rafinate. Indiferent dacă doriți să decorați spațiul dvs. personal sau să oferiți un cadou cu adevărat impresionant, această cutie este alegerea ideală pentru a da viață aranjamentelor florale.
Fie că sunteți pasionat de design floral sau că sunteți în căutarea unui mod unic de a aduce frumusețea naturii în locuința sau în evenimentele dvs. speciale, această cutie rotundă pentru flori vă va încânta simțurile și vă va încânta privirea. Datorită formei sale perfecte și a construcției sale de calitate, această cutie oferă un cadru elegant și fermecător pentru aranjamentele florale.
Cu privire la serviciile noastre de aranjamente florale, ne dedicăm să vă aducem cele mai proaspete și frumoase flori, selectate cu atenție pentru a se potrivi temei și scopului evenimentului dumneavoastră. Echipa noastră de designeri talentați lucrează cu pasiune pentru a crea aranjamente florale care să depășească așteptările dvs. și să creeze o atmosferă memorabilă. Fie că este vorba de nunți, petreceri de lux sau orice alt eveniment special, ne asigurăm că fiecare detaliu este pus în valoare prin intermediul florilor noastre de excepție.
În plus, cutia noastră rotundă pentru flori nu este doar un simplu recipient, ci și o piesă de decor elegantă în sine. Construită cu atenție la detalii și utilizând materiale de cea mai înaltă calitate, această cutie poate fi integrată perfect în orice ambient. Fiind ușor de personalizat, puteți alege culorile și stilurile care reflectă cel mai bine personalitatea și gusturile dumneavoastră.
În concluzie, cutia noastră rotundă pentru flori reprezintă o alegere sofisticată pentru cei care doresc să aducă natura și frumusețea în viața lor prin intermediul aranjamentelor florale deosebite. Cu servicii de înaltă calitate și o cutie atent lucrată, suntem aici pentru a transforma orice ocazie într-un eveniment cu adevărat memorabil, plin de culoare și eleganță.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 14 x 7 cm
 


Formarotunda
Tipcutii la bucata


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar