Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 10 camelii artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
3722
23.00lei
Descriere
Buchetul compus din 10 deosebite camelii artificiale este o alegere rafinată și plină de eleganță pentru orice pasionat al aranjamentelor florale. Cu o combinație subtilă între naturalețea formelor și culorilor vii, acest buchet aduce un strop de primăvară și prospețime în orice spațiu.Fie că doriți să adăugați o notă artistică în decorul casei dumneavoastră, să creați un cadou memorabil sau să pregătiți aranjamente florale pentru evenimente speciale, aceste camelii artificiale sunt opțiunea perfectă. Fiecare floare artificială este atent realizată, capturând fiecare detaliu subtil al petalelor și frunzelor, pentru a oferi o similitudine uluitoare cu flori reale.Designul meticulos al acestui buchet permite o versatilitate uimitoare în aranjamentele florale pe care le puteți crea. Combinați aceste camelii artificiale cu alte flori, frunze și elemente decorative pentru a adăuga profunzime și eleganță aranjamentelor dumneavoastră. Fiind atemporale și rezistente, aceste flori artificiale vă vor însoți cu frumusețea lor pentru o perioadă îndelungată de timp.Aranjamentele florale nu au fost niciodată mai ușor de realizat decât cu ajutorul acestui buchet de camelii artificiale. Explorați creativitatea dumneavoastră și transformați spațiile în oaze de frumusețe cu aceste flori uimitoare. Indiferent dacă vă orientați către un aranjament bogat și luxuriant sau către unul minimalist și delicat, camelii artificiale vă oferă libertatea de a crea exact ceea ce vă doriți.Investiți într-o piesă de calitate pentru colecția dumneavoastră de accesorii de decor și bucurați-vă de frumusețea acestor camelii artificiale ani de-a rândul. Fie că le plasați în vaze elegante în locuința dumneavoastră sau le integrați în decorul unui eveniment special, aceste flori vor rămâne mereu proaspete și strălucitoare fără a necesita întreținere constantă.
Încheiati comanda pentru buchetul de 10 camelii artificiale pentru aranjamente florale și începeți să explorați nenumăratele moduri în care puteți adăuga un strop de naturalețe și frumusețe în viața dumneavoastră. Indiferent de ocazie sau de context, aceste flori artificiale excepționale vor impresiona cu siguranță și vor aduce un farmec aparte fiecărui moment special din viața dumneavoastră.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 x 25 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar