Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire trandafiri artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8178
35.00lei
Descriere
Buchetul "5 fire de trandafiri artificiali pentru aranjamente florale" este un produs deosebit care adaugă o notă de eleganță și frumusețe aranjamentelor tale florale. Acest buchet excepțional este creat cu atenție și migală, astfel încât fiecare floare artificială să arate la fel de realistă și frumoasă ca trandafirii naturali.
Cu Buchetul "5 fire de trandafiri artificiali pentru aranjamente florale", aveți oportunitatea de a crea aranjamente florale spectaculoase care vor impresiona cu siguranță pe oricine îi va vedea. Fie că este vorba despre decorarea unei mese festive, a unei nunți sau a unei ocazii speciale, aceste trandafiri artificiali vor aduce un strop de farmec și rafinament fiecărui eveniment.
Acest buchet conține cinci fire de trandafiri artificiali, fiecare cu detalii minuțioase și culori vibrante. Fiecare floare este realizată din materiale de înaltă calitate care imită perfect aspectul și textura trandafirilor naturali. Cu petalele lor delicate și tulpinile realiste, aceste flori vor completa cu grație orice aranjament floral.
Folosind Buchetul "5 fire de trandafiri artificiali pentru aranjamente florale", puteți să vă demonstrați creativitatea și să vă personalizați propriile creații florale. Aceste trandafiri artificiali sunt ușor de aranjat și pot fi combinați cu alte flori sau accesorii decorative pentru a vă crea propriul aranjament floral unic.
Un alt avantaj al acestui buchet este durabilitatea sa. Datorită naturii lor artificiale, aceste trandafiri nu se vor ofili niciodată și vor rămâne proaspeți și frumoși pentru totdeauna. Astfel, veți putea bucura de frumusețea lor de-a lungul întregului an, fără a vă face griji cu privire la îngrijirea lor.
Buchetul "5 fire de trandafiri artificiali pentru aranjamente florale" este o alegere excelentă pentru cei care apreciază frumusețea florilor, dar doresc și comoditate și durabilitate. Indiferent de ocazie, acest buchet va adăuga un strop de eleganță și rafinament oricărui aranjament floral, făcându-l cu adevărat special. Dă frâu liber imaginației tale și creează aranjamente florale de neuitat cu acești trandafiri artificiali excepționali.
Dimensiuni  5 x 35 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar