Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cruce 70 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2370
64.00lei
Descriere
Crucea de 70 cm din burete umed pentru flori este un produs deosebit, creat special pentru aranjamente funerare cu o înălțime și o eleganță remarcabile. Această cruce realizată din burete umed de calitate superioară oferă o bază solidă și durabilă pentru a fixa frumos și armonios flori proaspete, aducând astfel un omagiu adecvat persoanei decedate.Această cruce de flori este ideală pentru a fi folosită la ceremonii funerare, înmormântări sau pentru a fi așezată pe mormânt în memoria celui plecat dintre noi. Datorită dimensiunii sale impresionante de 70 cm, ea va fi cu siguranță un element vizibil și impresionant în orice context.Buretele umed de calitate premium asigură o absorbție optimă a apei, păstrând astfel florile proaspete și strălucitoare pentru o perioadă mai lungă de timp. Aceasta este o caracteristică esențială pentru aranjamentele funerare, deoarece permite florilor să rămână într-o stare proaspătă și să transmită un sentiment de respect și dragoste pentru persoana decedată.Crucea de flori de 70 cm din burete umed pentru flori este disponibilă într-o varietate de culori și nuanțe, astfel încât să puteți alege combinatia potrivită pentru a exprima în mod adecvat emoțiile și respectul dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să creați un aranjament floral în tonuri pastelate și delicate sau în culori vii și contrastante, această cruce de flori vă oferă flexibilitatea necesară pentru a vă pune în valoare creativitatea.Această cruce de flori este realizată cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate, asigurând astfel o durabilitate sporită. Ea poate fi folosită în mai multe rânduri, fiind un produs reutilizabil și versatil.Indiferent dacă sunteți un florar profesionist, un membru al familiei sau un prieten apropiat al celui răposat, crucea de 70 cm din burete umed pentru flori este alegerea ideală pentru a crea un aranjament funerar impresionant și plin de respect.
Dimensiuni: 70 x 50 x 6 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar