Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 margarete din flori artificiale

În stoc
4009
10.00lei
Descriere
Într-o lume în continuă evoluție, în care estetica și natura se împletesc în armonie, ne bucurăm să vă prezentăm cu mândrie Buchetul de 5 Margarete din Flori Artificiale, un veritabil exemplu de perfecțiune artistică și rafinament floral. Acest buchet este mult mai mult decât un simplu aranjament floral; este o operă de artă în sine, plină de culori vibrante, detalii atent lucrate și o eleganță desăvârșită.
Fiecare margaretă este realizată cu migală și pricepere, folosind cele mai avansate tehnici în domeniul florilor artificiale. Fiecare petală păstrează frumusețea și delicatețea unei flori proaspete, capturând lumina într-un mod subtil și strălucitor. Într-o varietate de nuanțe, de la alb imaculat până la nuanțe ușor diafane de roz și galben, aceste flori artificiale aduc o notă de prospețime și bucurie în orice încăpere sau eveniment.Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate rafinată de a exprima sentimente și emoții fără a fi nevoie de cuvinte. Acest Buchet de 5 Margarete depășește așteptările în acest sens. Fie că doriți să oferiți un cadou memorabil cu ocazia unei aniversări sau să aduceți un strop de culoare și vitalitate într-un colț al casei dvs., acest buchet este alegerea perfectă.
Fiecare element al acestui buchet a fost atent ales pentru a crea o armonie vizuală desăvârșită. De la frunzele verzi care completează fiecare floare cu naturalețe, până la suportul elegant în care este amplasat buchetul, totul este conceput pentru a oferi o experiență vizuală și tactile de neuitat. Fiecare detaliu este menit să sublinieze frumusețea naturală a florilor și să creeze un impact vizual impresionant.
Indiferent dacă alegeți să amplasați acest buchet în livingul dvs., pe masa de sărbătoare sau chiar într-un spațiu comercial, efectul său va fi cu siguranță uimitor. Oferiți-vă și celor din jur o incursiune în lumea rafinată a aranjamentelor florale, cu ajutorul acestui buchet inovator și captivant.În concluzie, Buchetul de 5 Margarete din Flori Artificiale este mult mai mult decât un simplu aranjament floral – este o declarație artistică, o simfonie de culori și texturi, și o expresie a eleganței pure. Dacă doriți să aduceți un strop de frumusețe veșnică în viața dvs. sau în viața celor dragi, acest buchet este alegerea perfectă. Transformați fiecare moment într-o experiență de neuitat cu acest minunat aranjament floral.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar