Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 dalii artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8154
43.00lei
Descriere
Buchetul format din 7 dalii artificiale reprezintă o alegere remarcabilă pentru cei ce doresc să aducă frumusețea naturii în aranjamentele florale, fără a depinde de sezon sau condiții meteorologice. Această creație florală excepțională combină armonios eleganța formelor daliilor cu practicitatea și durabilitatea artificialului, rezultând într-o piesă centrală cu adevărat uluitoare.Fiecare floare artificială din acest buchet a fost realizată cu o atenție meticuloasă la detalii, capturând esența și delicatețea daliilor naturale. Petalele fine și straturile multiple creează o aparență autentică și plină de viață, adăugând o notă de rafinament fiecărui aranjament în care este integrat buchetul.
Atunci când vine vorba de aranjamente florale, acest buchet de 7 dalii artificiale oferă o versatilitate extraordinară. Indiferent dacă este folosit ca element central într-un decor spectaculos, ca parte a unui aranjament floral mai complex sau chiar ca un cadou impresionant, buchetul aduce un farmec atemporal și proaspăt în fiecare context.Un alt avantaj major al acestor dali artificiale constă în durabilitatea lor de lungă durată. Față de florile naturale, care se ofilesc în câteva zile sau săptămâni, acest buchet menține frumusețea sa neschimbată pe o perioadă lungă de timp, ceea ce îl face potrivit pentru evenimente și ocazii speciale care se întind pe parcursul mai multor săptămâni sau luni.
În plus, buchetul poate fi reutilizat ori de câte ori doriți să adăugați o notă florală elegantă în spațiul dvs. Fie că îl păstrați ca o piesă centrală permanentă sau îl schimbați periodic pentru a vă revigora designul interior, aceste dali artificiale se adaptează cu ușurință fiecărui stil și fiecărei configurații.Încheind, buchetul de 7 dalii artificiale pentru aranjamente florale nu este doar o simplă colecție de flori imitând realitatea, ci o expresie autentică a frumuseții durabile și a eleganței naturale. Fie că îl utilizați pentru a decora evenimente grandioase sau pentru a împodobi spațiul de acasă, acest buchet rafinat va continua să încânte privirile și să încânte simțurile cu fiecare detaliu bine realizat.
Dimensiuni   12 x 50 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar