Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 fire crizanteme din flori artificiale

În stoc
3070
12.00lei
Descriere
În lumea fermecată a aranjamentelor florale, ne mândrim să vă prezentăm cu bucurie și pasiune, Buchetul "7 Fire de Crizanteme" din flori artificiale. Această creație remarcabilă a talentului nostru artistic se îmbină armonios cu farmecul naturii și rafinamentul artistic, aducând în casele și inimile voastre o emoție desăvârșită.Alegerea crizantemelor, cu frumusețea lor atemporală și grația distinctă, înfățișează esența acestui buchet unic. Fiecare floare artificială este creată cu migală și grijă pentru a reda cu fidelitate petalele delicate și nuanțele vii ale crizantemelor naturale. Prin tehnici avansate de manufactură, am reușit să aducem la viață flori artificiale ce par a fi detașate din propria grădină.Buchetul nostru impresionant nu este doar o simplă colecție de flori artificiale, ci o poveste a naturii transpusă într-un aranjament floral captivant. Cele 7 fire de crizanteme sunt atent așezate într-un dans al culorilor și formelor, rezultând într-o compoziție ce emană eleganță și rafinament. Fiecare floare este poziționată cu grijă pentru a sublinia armonia vizuală și pentru a crea o experiență estetică memorabilă.Aranjamentele florale au fost întotdeauna o expresie a frumuseții și a emoțiilor. Buchetul nostru "7 Fire de Crizanteme" transcende granițele dintre realitate și artă, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de splendoarea naturii în orice moment, fără a fi condiționați de sezon sau de întreținere constantă. Fie că alegeți să-l amplasați în living, în dormitor sau pe masa de mese festive, acest buchet va aduce o notă aparte de frumusețe și proaspătătate în mediul vostru.
Cu fiecare detaliu gândit cu atenție și pasiune, buchetul nostru este o dovadă a măiestriei noastre în arta florilor artificiale. Fiecare floare a fost modelată pentru a captura esența și finețea crizantemelor naturale, astfel încât să vă puteți bucura de farmecul lor pentru mulți ani de acum înainte. Acest buchet este nu doar o achiziție, ci o investiție în frumusețea și eleganța durabilă.
Încheiem cu invitația de a vă lăsa cucerți de splendoarea Buchetului "7 Fire de Crizanteme" din flori artificiale. Indiferent de ocazie sau locație, acest aranjament floral va lumina spațiul vostru și va aduce un zâmbet de bucurie pe fețele celor care îl vor admira. Așa că vă invităm să vă împărtășiți viața cu această operă de artă florală și să aduceți o notă de rafinament în fiecare zi.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 x 31 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar