Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pene color pentru aranjamente florale

În stoc
7183
4.50lei
Descriere
Penele color pentru aranjamente florale reprezintă instrumentul esențial pentru orice pasionat al artei florale și pentru cei implicați în crearea aranjamentelor florale spectaculoase. Cu o varietate uluitoare de culori vibrante și opțiuni de design, aceste pene color sunt partenerul perfect pentru a da viață și frumusețe fiecărui aranjament floral.
Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau un amator entuziast, penele color pentru aranjamente florale vă vor ajuta să vă exprimați creativitatea și să creați opere de artă florale cu adevărat memorabile. Fie că doriți să decorați evenimente speciale, să înfrumusețați spațiul din jurul vostru sau să oferiți un cadou unic, aceste pene color vor deveni instrumentul vostru de alegere.
Fiecare până colorată este special formulată pentru a asigura aderența perfectă a culorii la petalele delicate ale florilor. Formula de înaltă calitate nu numai că oferă culori intense și durabile, dar este și non-toxică, astfel încât să puteți crea aranjamente florale minunate fără să vă faceți griji în privința siguranței.
Procesul de utilizare a penelelor color pentru aranjamente florale este ușor și plin de satisfacție artistică. Alegeți pana potrivită culorilor voastre preferate și pur și simplu treceți ușor peste petale, adăugând nuanțe și detalii subtile sau creați accente îndrăznețe și expresive. Cu aceste pene color, sunteți artistul care dă viață florilor și creează emoții prin culori.
Indiferent dacă optați pentru o abordare minimalistă sau pentru o explozie de culori, penele color pentru aranjamente florale vă oferă posibilitatea de a transforma simplul în extraordinar. Faceți ca fiecare buchet să spună o poveste unică și să reflecte personalitatea sau tematica evenimentului vostru.
Încheiând, penele color pentru aranjamente florale deschid ușa către o lume de posibilități artistice nelimitate. Investiția în aceste pene color înseamnă investiție în frumusețea, expresivitatea și eleganța aranjamentelor voastre florale. Dă viață viselor tale florale și transformă-le în realitate cu ajutorul acestor pene color de excepție!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 7  - 12 cm
Gramaj 10 g
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar