Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 fire ranunculus artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
3723
25.00lei
Descriere
Înfrumusețați-vă evenimentele și spațiile cu acest minunat Buchet de 7 fire de ranunculus artificial, conceput special pentru a crea aranjamente florale ce vor impresiona prin frumusețea și eleganța lor.Indiferent că pregătiți decorul pentru o nuntă de vis, o petrecere elegantă sau pur și simplu doriți să adăugați o notă rafinată în locuința dumneavoastră, acest Buchet de ranunculus este alegerea ideală. Fiecare floare este atent modelată și pictată manual, pentru a reda aspectul autentic al ranunculus-ului natural, dar fără grija îngrijirii și faptul că vor pierde proaspătura în timp.Datorită detaliilor deosebite, aceste flori artificiale creează impresia de buchet proaspăt culese din grădina celei mai încântătoare paradisuri florale. Fiecare ranunculus este realizat cu măiestrie, de la petalele delicate și până la firul subțire ce imită tulpina, oferind astfel o senzație de realism și autenticitate care va cuceri privirile tuturor.Buchetul de 7 fire de ranunculus aduce cu sine nenumărate posibilități de a crea aranjamente florale spectaculoase. Combinați-le în vaze elegante pentru un accent plin de farmec în orice încăpere, sau creați minunate buchete de mireasă ce vor încânta cu siguranță și cele mai pretențioase gusturi. Aceste flori se potrivesc de asemenea și pentru diverse proiecte DIY (Do It Yourself - Fă singur) de decorare a evenimentelor, cum ar fi aranjamentele florale pentru mesele festive, buchete de nășită sau decorarea ceremonială a spațiului în care va avea loc ceremonia de nuntă.
Durabilitatea acestor flori artificiale înseamnă că veți putea să vă bucurați de frumusețea lor timp îndelungat, fără a vă face griji în privința schimbării sezonului sau a întreținerii complicate. Ele vor rămâne la fel de proaspete și viu colorate în timp, oferindu-vă posibilitatea de a le păstra ca amintire dragă a unor momente speciale sau de a le utiliza din nou la următoarea ocazie festivă.
Încheiăm prin a vă invita să adăugați o notă de eleganță și frumusețe inegalabilă aranjamentelor florale prin achiziționarea acestui Buchet de 7 fire de ranunculus artificial. Fie că vă pregătiți să sărbătoriți evenimente importante sau pur și simplu doriți să aduceți bucurie în viața dumneavoastră prin intermediul florilor, aceste ranunculus artificiale vă vor încânta cu siguranță și vor aduce un farmec aparte oricărui decor. Investiția în aceste flori va fi întotdeauna una inspirată, iar rezultatele vor fi pe măsură.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 6 x 25 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar