Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 flori artificiale pentru aranjamente florale
Recenzii
Ramona B
2021-04-20
Calitativ
Buchetel bogat, realist din panza si plastic.

Buchet 7 flori artificiale pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
3818
11.00lei
Descriere
Buchetul compus din 7 flori artificiale reprezintă o alegere desăvârșită pentru pasionații de frumusețe naturală și eleganță perpetuă. Fie că doriți să adăugați o notă de prospețime încântătoare spațiului dvs. sau să creați aranjamente florale impresionante, acest buchet de flori artificiale este alegerea ideală.Cele 7 flori artificiale incluse în acest buchet sunt atent selecționate pentru a aduce o varietate de culori, forme și dimensiuni, creând astfel o compoziție estetică și echilibrată. Fiecare floare captează detaliile delicate ale florilor naturale, oferindu-vă aspectul rafinat și autentic pe care îl căutați în aranjamentele florale.Datorită caracterului lor artificial, aceste flori nu vor pierde niciodată prospețimea și frumusețea inițială. Ele vor rămâne mereu vii și vibrante, fără a necesita întreținere constantă sau apă. Acest lucru vă oferă avantajul de a vă bucura de farmecul floral în orice moment și în orice mediu, fără a vă face griji cu privire la îngrijirea lor.
În plus față de utilizarea lor ca buchet distinct, aceste 7 flori artificiale sunt perfecte pentru a fi integrate în aranjamente florale mai ample. Fie că creați decoruri pentru evenimente speciale, adăugați o notă de eleganță în interiorul casei sau doriți să personalizați spațiul de lucru, aceste flori artificiale pot fi utilizate cu creativitate pentru a obține aranjamente florale care încântă privirile.
Indiferent de ocazie sau de spațiul în care decideți să le integrați, buchetul de 7 flori artificiale pentru aranjamente florale adaugă un strop de frumusețe intemporală și o notă sofisticată. Investiția în acest buchet vă aduce beneficiul unei piese decorative durabile, care va fi admirată și apreciată de toți cei care trec pragul locației în care o veți amplasa.

Dimensiuni 3 x 25 cm

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar