Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 flori artificiale+verdeata pentru aranjamente florale

În stoc
4011
13.00lei
Descriere
Explorează și adaugă o notă de frumusețe durabilă în spațiul tău cu ajutorul acestui Buchet Magnific ce conține 7 Flori Artificiale excepționale, alături de Frunziș proaspăt pentru a-ți transforma aranjamentele florale în adevărate opere de artă.
Fiecare floare artificală din acest buchet este meticulos creată pentru a reda detalii uimitoare și o realism uluitor. Fie că alegi să împodobești livingul, biroul sau orice alt colț al casei tale, aceste flori aduc cu sine o atingere de eleganță care rezistă în timp.
Pe lângă cele 7 flori artificiale diverse, buchetul este îmbogățit și cu o varietate de frunze verzi, care adaugă adâncime și textură aranjamentului tău floral. Fie că îți dorești să creezi un buchet impresionant pentru ocazii speciale sau să adaugi o notă de prospețime în decorul de zi cu zi, aceste flori artificiale și frunziș îți oferă oportunitatea de a-ți exprima creativitatea.
Aranjamentele florale au puterea de a transforma atmosfera oricărui spațiu. Cu acest Buchet deosebit, vei putea realiza aranjamente unice, care nu doar că vor captura privirile, dar vor și păstra splendoarea lor de-a lungul timpului. Investește în frumusețea durabilă și permite-ți să te bucuri de farmecul florilor în orice moment, fără grija îngrijirii lor constante.
Încearcă acum Buchetul cu 7 Flori Artificiale și Frunziș pentru a-ți transforma viziunile florale în realitatea magică a aranjamentelor care vor stârni admirația tuturor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 3 x 30 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar