Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 7 floricele artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
3967
15.00lei

Bucurați-vă de o eleganță rafinată și proaspătă cu ajutorul acestui impresionant buchet care cuprinde nu mai puțin de 7 minunate floricele artificiale, special create pentru a aduce o notă aparte aranjamentelor voastre florale. Fie că sunteți pasionați de design interior sau doriți să vă împodobiți evenimentele speciale, aceste floricele vor transforma orice spațiu într-un regat al frumuseții vegetale.
Fiecare floare artificială a fost meticulos proiectată pentru a reproduce cu maximă fidelitate frumusețea naturală a florilor autentice. Fiecare petală, fiecare nuanță de culoare și fiecare detaliu au fost atent lucrate pentru a crea o experiență vizuală uluitoare. Buchetul nostru aduce natura în interiorul vostru, fără a compromite calitatea sau aspectul estetic.
Acest buchet de 7 floricele artificiale reprezintă alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de eleganță oricărui eveniment, fie că vorbim de nunți, petreceri deosebite sau mese festive. Ele pot fi utilizate în aranjamente florale grandioase, centrale de masă spectaculoase sau chiar în decorarea unui colț al casei voastre care are nevoie de o notă de culoare și vitalitate.
Fiecare floricea este atașată cu grijă de un tulpină solidă și flexibilă, ceea ce vă permite să creați aranjamente florale personalizate și să le modelați așa cum doriți. Aveți libertatea de a explora diferite stiluri de aranjamente, de la cele tradiționale și elegante, până la cele moderne și îndrăznețe.
Datorită durabilității și rezistenței materialelor folosite, aceste floricele artificiale pot fi păstrate și reutilizate de-a lungul timpului, fiind o investiție inteligentă în decorul vostru. De asemenea, ele sunt ideale pentru persoanele care sunt sensibile la polenul sau mirosurile florilor reale.
Aducând un strop de natură în viața dvs. fără efort, acest buchet de 7 floricele artificiale pentru aranjamente florale vă va cuceri cu frumusețea sa atemporală și versatilitatea sa infinită. Transformați fiecare moment într-unul memorabil, dând viață aranjamentelor voastre florale cu aceste minunate creații artificiale.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:4 x 28 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar