Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet flori cires de sapun pentru aranjamente florale set 25 buc

În stoc
44754
53.00lei
Descriere
Buchetul de Flori Cireș de Săpun - O Simfonie Parfumată a Naturii în Formă de Buchet
Dacă căutați un cadou inedit și spectaculos, care să aducă bucurie și surpriză, Buchetul de Flori Cireș de Săpun este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acest buchet impresionant reprezintă o simfonie parfumată a naturii, îmbinând frumusețea delicate a florilor de cireș cu creativitatea și îndemânarea realizării lor sub forma săpunului.
Buchetul de Flori Cireș de Săpun este potrivit pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament în orice ocazie. Fie că este vorba despre un eveniment special, cum ar fi o nuntă sau o aniversare, sau despre un gest de apreciere și iubire pentru persoana dragă, acest buchet de flori de săpun va impresiona prin frumusețea și originalitatea sa. Fiecare floare este realizată cu migală, iar buchetul în ansamblu emană o eleganță și un farmec aparte.
Unul dintre avantajele remarcabile ale Buchetului de Flori Cireș de Săpun este longevitatea sa. Spre deosebire de florile naturale, aceste flori de săpun păstrează frumusețea lor pentru o perioadă mai lungă de timp, permițându-vă să vă bucurați de ele mai mult și să le admirați în toată splendoarea lor. Fiecare floare din buchet este o operă de artă unică, iar combinația lor formează un aranjament floral deosebit și irepetabil.
Cu Buchetul de Flori Cireș de Săpun, veți putea crea momente speciale și memorabile în viața dumneavoastră și în viața celor dragi. Fie că îl oferiți ca un cadou minunat sau îl utilizați pentru a decora un spațiu special, acest buchet de flori de săpun va aduce o notă de rafinament și frumusețe.
Descoperiți frumusețea și magia Buchetului de Flori Cireș de Săpun și permiteți-vă să vă îndrăgostiți de acesta, ca de un adevărat simbol al eleganței și delicateții în lumea florală.
Dimensiuni:6 x 5 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar