Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet frunze artficiale pentru aranjamenet florale

În stoc
3884
11.00lei
Descriere
Creați aranjamente florale impresionante și naturale cu ajutorul acestui minunat Buchet de frunze artificiale. Acesta este alegerea perfectă pentru a aduce o notă de prospețime și culoare în orice spațiu, fără a fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu întreținerea constantă a florilor naturale.Buchetul nostru de frunze artificiale este realizat cu măiestrie pentru a reda o aparență autentică, apropiată de naturalețea frunzelor reale. Fiecare detaliu este atent conturat, astfel încât să obțineți o piesă de înaltă calitate care va impresiona orice privitor. Frunzele au o textură plăcută la atingere, iar culorile vii și nuantele bogate oferă un aspect plin de viață și vitalitate.Cu acest buchet de frunze artificiale, puteți da viață aranjamentelor florale fără a fi legat de anotimp sau de disponibilitatea florilor naturale. Așezați cu pricepere frunzele artificiale în vaze, buchete sau aranjamente decorative pentru a vă decora evenimentele speciale, cum ar fi nunți, petreceri, botezuri sau alte ocazii festive.Materialele de înaltă calitate folosite în producția acestui buchet asigură durabilitatea și rezistența în timp. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea acestor frunze artificiale ani la rând, fără să vă faceți griji că vor ofili sau că va trebui să le înlocuiți frecvent.
Datorită caracterului lor versatil, frunzele artificiale pot fi integrate cu ușurință într-o varietate de stiluri de aranjamente florale, de la cele clasice și elegante până la cele moderne și boeme. Lăsați-vă imaginația să zboare și creați compoziții unice, impresionante, care să capteze privirile tuturor.Indiferent dacă sunteți un pasionat al aranjamentelor florale sau sunteți profesionist în domeniu, acest buchet de frunze artificiale vă va inspira să creați opere de artă botanică. Fiind non-toxice, aceste frunze sunt sigure pentru utilizare în interior și pot aduce o atmosferă caldă și primitoare în orice casă, birou sau spațiu comercial.Bucurați-vă de frumusețea naturii și aduceți un strop de verdețe în viața dumneavoastră cu ajutorul Buchetului de frunze artificiale pentru aranjamente florale. Fie că îl utilizați pentru a decora spațiul personal sau că îl oferiți ca un cadou special cuiva drag, acest buchet va rămâne mereu o alegere elegantă și inspirată.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 32 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar