Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena 2 cm pentru aranjamente florale
Recenzii
Anna
2024-01-16
Va multumesc!
Multumita!

Rola polipropilena 2 cm pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
502S
4.50lei
Descriere
Rola de 2 cm din polipropilenă - Accesoriul Ideal pentru Realizarea Aranjamentelor Florale Uimitoare!
Dacă sunteți un pasionat de aranjamente florale sau un profesionist în domeniu, atunci nu puteți trece cu vederea această oportunitate incredibilă de a vă aduce creațiile la viață într-un mod cu totul nou și inovator. Prezentăm cu mândrie Rola noastră de 2 cm din polipropilenă, un instrument esențial pentru toți cei care doresc să creeze aranjamente florale de excepție.
Aranjamentele florale sunt o formă de artă care necesită atenție la detalii, creativitate și instrumentele potrivite pentru a aduce frumusețea naturii în viața noastră. Cu Rola noastră de 2 cm din polipropilenă, veți avea o unealtă versatilă și durabilă care vă va permite să explorați limitele creativității dumneavoastră.
Fabricată din polipropilenă de înaltă calitate, această rolă are o structură robustă și rezistență excelentă la uzură, făcând-o ideală pentru utilizarea frecventă în crearea de aranjamente florale. Suprafața sa netedă și finisajul impecabil asigură că florile dumneavoastră vor fi manipulate cu grijă și vor sta în poziție în timpul aranjamentului.
Indiferent dacă sunteți în căutarea unui suport stabil pentru a dispune florile într-un mod elegant și impresionant sau doriți să creați structuri inovatoare și neașteptate, Rola noastră de 2 cm din polipropilenă vă oferă flexibilitatea necesară pentru a vă transforma viziunile în realitate. Datorită dimensiunii sale versatile de 2 cm, această rolă se potrivește perfect într-o varietate de vase și recipiente, permitându-vă să experimentați cu diferite forme și stiluri.
Cu Rola noastră de 2 cm din polipropilenă, procesul de realizare a aranjamentelor florale devine o experiență plină de satisfacție și realizare artistică. Fie că sunteți în atelierul dumneavoastră personal sau lucrați în cadrul unui eveniment special, acest instrument vă va sprijini în demersurile creative și vă va ajuta să creați amintiri frumoase pentru dumneavoastră și pentru cei dragi.
Încheiăm prin a vă invita să explorați lumea captivantă a aranjamentelor florale cu ajutorul Rola noastră de 2 cm din polipropilenă. Fiți pregătiți să vă lăsați imaginația să zboare, să experimentați cu culori, forme și texturi și să aduceți un strop de natură în fiecare colț al vieții dumneavoastră. Alegeți calitatea, alegeți inovația, alegeți Rola de 2 cm din polipropilenă pentru aranjamente florale care vor rămâne în memoria tuturor!
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:  1,9 cm x 75 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar