Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Vas plastic orhidee pentru aranjamente florale

În stoc
42503
10.00lei

Vasul plastic pentru orhidee, destinat aranjamentelor florale, este alegerea perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și frumusețe în decorul tău. Acest vas special conceput este ideal pentru a susține și pune în valoare minunatele flori de orhidee. Cu un design rafinat și finisaj impecabil, acest vas se va integra armonios în orice ambient, adăugând un farmec aparte în orice colț al casei tale.
Fabricat dintr-un material plastic de înaltă calitate, vasul asigură o rezistență și durabilitate de lungă durată, permițându-ți să te bucuri de frumusețea florilor tale preferate într-un mod confortabil și practic. Dimensiunile generoase ale vasului oferă spațiu suficient pentru rădăcinile orhideei și le permit să se dezvolte sănătos și armonios.Cu acest vas pentru orhidee, vei putea crea aranjamente florale spectaculoase și impresionante, care vor capta atenția și vor stârni admirația tuturor. Poți explora și experimenta cu diferite combinații de flori și culori, punându-ți imaginația la treabă pentru a crea compoziții unice și inedite.În concluzie, alege vasul plastic pentru orhidee destinat aranjamentelor florale și bucură-te de frumusețea și prospețimea acestor flori delicate și fascinante. Oferă-le spațiul și suportul potrivit pentru a se dezvolta într-un mediu favorabil și permite-le să-ți încânte simțurile cu petalele lor colorate și parfumul lor subtil. Fii creativ și explorează noi posibilități în arta aranjamentelor florale, având la dispoziție un vas special conceput pentru a-ți materializa visele și ideile într-un mod unic și impresionant.
Dimensiuni: 10 x 16 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar