Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet frunze artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8183
20.00lei
Descriere
Buchetul de frunze artificiale pentru aranjamente florale este un produs deosebit de elegant și versatil, creat pentru a îmbogăți frumusețea oricărei împrejurimi. Cu un număr generos de frunze artificiale de cea mai înaltă calitate, acest buchet vă permite să creați aranjamente florale magnifice și durabile în fiecare sezon.
Fie că doriți să adăugați un strop de culoare în casa dumneavoastră, să decorați un eveniment special sau să îmbunătățiți aspectul spațiului de lucru, acest buchet de frunze artificiale vă oferă libertatea de a vă exprima creativitatea. Designul său meticulos ales aduce un amestec armonios de nuanțe de verde, recreând aspectul și simțul frunzelor naturale cu o precizie uimitoare.
Fiecare frunză artifcială este confecționată cu atenție la detalii pentru a oferi un aspect autentic și pentru a imita textura naturală a frunzelor. Astfel, puteți fi siguri că buchetul dumneavoastră va străluci în mod spectaculos, indiferent de locul în care decideți să-l amplasați.
Cu Buchetul de frunze artificiale pentru aranjamente florale, puteți să creați aranjamente deosebite care să reziste în timp, fără să vă faceți griji cu privire la îngrijirea constantă a plantelor. Fiecare frunză este rezistentă la decolorare și nu necesită apă sau lumină solară. Aceasta înseamnă că buchetul dumneavoastră va arăta mereu proaspăt și viu, indiferent de condițiile ambientale.
Cu dimensiunea sa generoasă și forma sa bine gândită, Buchetul de frunze artificiale pentru aranjamente florale vă oferă o bază perfectă pentru a crea aranjamente florale personalizate. Adăugați flori reale sau alte elemente decorative pentru a obține un design unic și memorabil. Indiferent de ocazie, acest buchet vă va ajuta să aduceți o notă de rafinament și eleganță în fiecare colț al spațiului dumneavoastră.
Cu Buchetul de frunze artificiale pentru aranjamente florale, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea constantă a plantelor sau la întreținerea lor. Acest buchet rămâne mereu proaspăt și frumos, înfiorându-vă privirea cu frumusețea sa uimitoare și cu detalii realiste. În plus, este ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să puteți să vă bucurați de frumusețea sa fără efort.
Alegeți Buchetul de frunze artificiale pentru aranjamente florale și transformați orice spațiu într-un paradis al naturii, fără a compromite calitatea sau autenticitatea. Cu acest buchet, puteți crea aranjamente florale de neuitat și să vă bucurați de frumusețea lor de-a lungul timpului, fără niciun efort suplimentar. Este timpul să aduceți natura în casa și în viața dumneavoastră, cu acest buchet impresionant de frunze artificiale pentru aranjamente florale.
Dimensiuni 30 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar