Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet ranunculus 6 fire+ 3 boboci din flori artificiale

În stoc
3692
26.00lei
Descriere
Buchet Ranunculus 6 fire + 3 boboci din flori artificiale": Oferă un cadou cu adevărat elegant și plin de farmec cu acest impresionant buchet de flori artificiale. Acest buchet aduce o combinație sublimă de culori și texturi, prezentând 6 fire minunate de ranunculus artificiali înfloriți în armonie cu 3 boboci delicate, toate confecționate cu o atenție meticuloasă la detalii.Fie că dorești să aduci un zâmbet pe chipul cuiva drag sau să decorezi un spațiu special, acest buchet reprezintă alegerea perfectă. Culorile vii și aspectul natural al florilor artificiale creează un efect vizual impresionant, iar durabilitatea lor face ca acest aranjament floral să fie o amintire frumoasă care va dura mult timp.
Acest buchet nu este doar o simplă colecție de flori artificiale, ci o veritabilă operă de artă realizată manual. Fiecare floare și boboc este atent aranjat pentru a crea un echilibru perfect între eleganță și rafinament. Fiecare detaliu, de la petalele delicate până la nuanțele subtile de culoare, este pus în valoare pentru a aduce în prim-plan frumusețea florilor.Indiferent de ocazie, acest buchet de flori artificiale adaugă un strop de rafinament și frumusețe în orice spațiu. Poate fi cu ușurință piesa centrală a unei mese festive sau un cadou impresionant pentru aniversări, zile de naștere sau alte evenimente speciale. Florile artificiale au avansat semnificativ în ceea ce privește aspectul lor natural, astfel că este posibil ca cei din jur să fie uimiți de realismul acestui buchet.În plus față de aspectul său impresionant, acest buchet aduce cu sine și beneficiul practic al florilor artificiale. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la întreținere, apă sau îngrijire constantă. Florile vor rămâne mereu proaspete și vibrante, fără a se ofili sau a pierde din frumusețea lor inițială.Încheind, "Buchet Ranunculus 6 fire + 3 boboci din flori artificiale" este mai mult decât un simplu aranjament floral – este o expresie a eleganței, rafinamentului și frumuseții durabile. Alegând acest buchet, alegi să oferi un dar care va dura în timp și va aduce bucurie și admirație celor norocoși să-l primească.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 6 x 25 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar